Conducerea societatii comerciale "Millefiori", din Arad, cel mai mare producator din tara de bijuterii confectionate din sticla de Murano, estimeaza pentru acest an obtinerea unei cifre de afaceri de cinci milioane de euro. Potrivit celor declarate de administratorul firmei, Iulia Muntianu, valoarea investitiei facute de firma aradeana se ridica la1.500.000 de euro, iar bijuteriile fabricate aici au reusit sa cucereasca mii de clienti.

"Fabrica si-a inceput productia in anul 2000 si timp de trei ani a lucrat exclusiv pentru export. Principalul nostru client este Antica Murrina Veneziana din Italia, dar realizam exporturi si in alte tari din Uniunea Europeana. in prezent, in Romaniacomercializam 14 la suta din productia realizata, firma dispunand de propria retea de distributie, la care se adauga si cei patru distribuitori regionali, care acopera o retea de 120 de magazine localizate in principalele 40 de orase din tara noastra", a precizat Iulia Muntianu, citat de NewsIn.

Cei peste 200 de angajati ai fabricii de la Arad produc coliere, bratari, cercei dar si diverse obiecte decorative, toate fiindrealizate manual. "Sticla este 70 la suta nisip, iar restul e arta, maiestrie umana. Pentru ca este un material sensibil, careiti poate face uneori surprize neplacute in procesul de prelucrare, este nevoie de o mare indemanare", a mai spus administratorul firmei.

Fabrica aradeana aduce sticla direct de pe insula Murano. Colectiile sunt schimbate, in permanenta, in functie de evolutia modei. Astfel, in mod frecvent, un maestru din Italia, specializat in productia de sticla, vine la Arad, atat pentru scolarizarea muncitorilor cat si pentru a-si aduce aportul la creearea noilor modele de bijuterii. in afara de bijuterii, la Arad se produc si obiecte decorative (platouri, scrumiere, rame foto sau corpuri de iluminat), unele fiind inobilate cu foite de aur si argint.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri