Showroom-ul Ceresit pentru Profesionisti este un concept nou, special creat pentru a oferi materiale de constructii in conformitate cu noile tehnologii, inclusiv consiliere de specialitate persoanelor care lucreaza in acest domeniu pentru alegerea acestora in functie de fiecare lucrare.

"Dorim sa venim in intampinarea nevoilor tuturor partenerilor nostri, constructori, arhitecti, meseriasi si sa le oferim prin Showroom-ul Ceresit posibilitatea de a obtine informatii de la specialistii nostri", a declarat Iulian Mangalagiu, business unit manager Divizia Adezivi, Henkel Romania, citat de NewsIn.

Potrivit lui Mangalagiu, urmatorul Showroom Ceresit va fi deschis la Targu Mures in perioada imediat urmatoare, avand in vedere expansiunea acestui sector al constructiilor in toata tara.

Henkel Romania ľ Divizia Adezivi face parte din grupul german Henkel. Marca Ceresit, emblema grupului, este in prezent lider pe piata materialelor de constructii in segmentul de adezivi pentru placari ceramice, cu o cota de piata de circa 45% si este una dintre cele mai importante marci in piata termoizolatiei cladirilor.

In anul fiscal 2005, grupul Henkel a realizat vanzari in valoare de 11.974 miliarde de Euro. Henkel are peste 50.000 de angajati in intreaga lume.