Primaria Deva incepe in aceste zile constructia la cel mai mare complex Aqualand, o investitie de opt milioane de euro.
Complexul Aqualand, care va fi un complex de agrement, cu mai multe bazine, de diferite marimi si forme. Am predat amplasamentul firmei constructoare, care va demara lucrarile in cateva zile. Vom avea bazine pentru copii, alveole pentru jacuzzi, trambuline, cascade, topogane, spirale acvatice, cu orga de lumini, minipestera acvatica (Comoara piratilor), spatii pentru ftizioterapie, masaj si sauna. Unul dintre bazine va fi exterior, iar accesul dintre bazinul exterior si cele interioare se va face printr-un tunel. in afara, in cadrul compexului va fi amenajata o plaja, un local de tip bistro, o cafenea si un chiosc pentru gustari, a declarat viceprimarul municipiului Deva, Florin Oancea, citat de NewsIn.

Suprafata construita a acestui complex va fi de 4200 de metri patrati, iar suprafata totala de peste 8.000 de metri patrati. Investitia totala se ridica la opt milioane de euro. Terenul pe care va fi construit complexul Aqualand apartine primariei Deva. Banii necesari provin din credite bancare si o parte din veniturile proprii ale primariei Deva. O firma din Ungaria a castigat licitatia pentru realizarea acestui complex de agrement. Potrivit viceprimarului Devei, constructia complexului trebuie sa fie finalizata in 9 luni de la inceperea lucrarilor, adica pana la inceputul anului viitor. Complexul Aqualand va avea demisol, parter si mezanin.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri