Actionarii societatii Vitimas SA Tecuci vor discuta in luna martie, conditiile obtinerii unui credit de sase milioane lei (1,76 milioane euro), pentru finantarea activitatii de exploatare si a plasamentelor pe piata de capital, informeaza NewsIn

La intalnirea din 22 martie, actionarii vor decide si fuziunea prin absortie a Companiei Industriale pentru Transporturi Tecuci SA (CIT), de catre producatorul de piese de schimb si echipamente destinate industriei constructoare de masini, Vitimas SA Tecuci. Tot atunci, se va discuta si aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli si a planului de investitii, pe anul 2007.

Compania Vitimas SA Tecuci are un capital social de peste 970.000 lei (peste 285.000 euro), impartit in 391.691 de actiuni cu o valoare nominala de 2,5 lei fiecare. Actionarul majoritar este Chelu Catalin Constantin, care detine 49,96% din capitalul societatii si un numar de 195.706 de actiuni.

Printre clientii companiei se numara Alstom General Turbo SA Bucuresti, Energoreparatii SA Bucuresti, Ispat Sidex SA Galati, Imsat SA Bucuresti, Kalteco SRL Constanta, Kobe Steel LTD, Marubeni Europe PLC.

La finele anului 2005, societatea Vitimas SA a inregistrat o cifra de afaceri de 16,08 milioane lei (4,44 milioane euro) si un numar de aproape 200 de angajati, potrivit paginii de internet a Ministerului de Finante Publice.