Cora România, unul dintre cei mai mari retaileri din România, va deschide în toate hypermarketurile din țară 100 de case de marcat self-scan până la sfârșitul anului.

În luna septembrie, noile case de marcat au fost testate pentru prima dată în hypermarketul Cora Pantelimon. Potrivit reprezentanților companiei, clienții au apreciat casele de self-scan, fiind mai rapide și mai ușor de utilizat.

„Este vorba despre un proces de modernizare a serviciilor de casierie în rețeaua Cora, pentru că s-au derulat două procese în paralel, și anume schimbarea softului caselor de marcat tradiționale și implementarea caselor Self Check-out”, a declarat, pentru wall-street.ro, Cătălin Ismană, director hipermarket și coordonatorul proiectului de implementare self check-out.

Noul sistem introdus în rețeaua Cora atât la nivelul caselor tradiționale cât și în sistemul self check-out permite procesarea mai rapidă a datelor, ceea ce înseamnă un timp de așteptare mai mic.

Cătălin Ismană

Mega Image, Kaufland, Carrefour și Auchan sunt printre cele mai mari magazine care au introdus deja casele de marcat self-scan.

Cora România este parte a grupului Louis Delhaize. În 2013, Cora a lansat platforma cora.ro, serviciu de livrare tip drive, disponibil în București, Constanța, Cluj și Ploieşti.

Cora este un retailer belgian, deținut de Louis Delhaize Group, ce funcționează în Franța, Belgia, România și Luxemburg. În România există 11 hipermarket-uri cora — patru în București (Lujerului, Pantelimon, Sun Plaza și Alexandriei), două în Constanța și câte unul în urmǎtoarele orașe: Cluj-Napoca, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin, Bacău, Ploiești.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Nicolae
 Raluca a studiat Jurnalism la Universitatea Hyperion din București și a urmat un master în Comunicare mediatică și publicitate, în cadrul aceleiași instituții. Ea și-a început activitatea în presă în 2019, în departamentul economic al grupului Mediafax. În perioada 2019-2020, Raluca a acoperit domeniile start-up și fintech în cadrul Adevărul Financiar , publicație care face parte din grupul Adevărul . S-a alăturat echipei...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri