Liberalizarea pieței de gaze a avut un impact major, atât asupra furnizorilor, cât și asupra consumatorilor, fie ei casnici sau industriali. În acest sens se observă o creștere constantă a numărului de consumatori casnici care aleg să încheie contracte noi pe piața liberă.

Și pentru că există numeroase întrebări despre ce înseamnă liberalizarea pieței de gaze și electricitate, reprezentanții ANRE au definit această schimbare ca fiind o diversificare din partea furnizorilor și a ofertelor de preț care, acum, sunt personalizate şi adaptate nevoilor clienţilor, crescând astfel calitatea serviciilor şi reducând preţul facturii.

Astfel, dacă ești un consumator casnic și îți dorești să închei un contract de furnizare gaze sau electricitate, cel mai util lucru pe care îl poți face înainte, este să te informezi, să consulți, să compari toate ofertele prezentate pe piață și să optezi pentru cea potrivită tipului tău de consum.

Schimbarea furnizorului de energie electrică și gaze naturale poate aduce economii substanțiale consumatorilor, iar acesta este și obiectivul furnizorului de gaze naturale și energie electrică, Nova Power & Gas. Pentru că liberalizarea pieței aduce pentru consumatori posibilitatea de a alege furnizorul care se adaptează la nevoile lor, Nova răspunde cu o ofertă integrată de servicii, ce poate aduce reduceri seminificative în factura lunară.

Un singur furnizor, oferte multiple! Profită de avantajele celui mai mic preț din piața liberă!

Pe lângă faptul că veți beneficia de cel mai mic preț la gaze, conform comparatorului de oferte ANRE, Nova Power & Gas aduce noi avantaje consumatorilor casnici. Trecerea la noul furnizor nu implică modificări la instalația electrică sau de gaze, și nici costuri suplimentare, serviciile nu vor suferi întreruperi de funcționare iar semnarea unui contract nu necesită deplasări de acasă sau alte formalități complicate.

Pentru că liberalizarea îți aduce numeroase beneficii, oferte competitive și prețuri mai avantajoase, Nova Power & Gas le propune consumatorilor casnici din țoață tara 4 oferte cu preț fix garantat pentru perioade de 1 lună, 6 luni, 12 luni sau 24 de luni de la data începerii furnizării.

Optând pentru pachetul Nova 24, fie de gaze naturale, fie de electricitate sau pentru ambele servicii, clienții beneficiază de un preț foarte bun garantat, pe o perioadă de 24 de luni, un factor esențial în luarea unei astfel de decizii.

Oferta Nova 24 este o ofertă care se adresează clienților ce își doresc un preț fix pe o perioadă îndelungată, eliminând astfel grija lunară de a verifica ofertele din piață. Prețul gazului furnizat este de 65 lei + TVA/ MWh, la care se adaugă tarifele percepute de distribuitor, de transport și distirbuție. De exemplu, pentru Municipiul București, prețul total contractual este de 126 lei/ MWh.

Cu oferta Nova, economiile anuale ajung până la 25% comparativ cu prețurile de dinaintea liberalizării.

Cu 45 de zile înainte de finalul perioadei de garantare a prețului, clientul va fi notificat cu privire la noul preț de furnizare pentru prelungirea contractului, consumatorul având flexibilitate totală chiar și pe parcursul perioadei contractuale.

Cu ce avantaje vine oferta Nova 24 pentru consumatorii casnici?

Clienții care aleg pachetul de oferte Nova 24 beneficiază, pe lângă un preț garantat timp de 24 de luni, și de alte avantaje cum ar fi:

  • - Semnarea contractului online, fără printare sau scanare;
  • - Reducerea costurilor cu până la 25% pe an;
  • - Trimiterea facturilor în format digital, pe adresa de email și în platforma dedicată clienților;
  • - Posibilități multiple de plată: transfer bancar, internet banking, card bancar, direct debit;
  • - Posibilitatea transmiterii indexului atât prin intermediul platformei dedicate clienților, cât și telefonic sau pe e-mail;
  • - Siguranța și calitatea serviciilor oferite de către un furnizor cu o experiență de peste 13 ani;

Fiecare consumator va căuta, pe lângă prețul cel mai bun, confort și stabilitate în ceea ce privește procesul de schimbare a furnizorului. Așa că, la Nova tot procesul de contractare se desfașoară online în doar câțiva pasi simpli și intuitivi. Consumatorii pot accesa pagina www.vreaulanova.ro, pentru a calcula prețul total cu tarifele de transport și distribuție incluse, dar și pentru a finaliza procesul de contractare.

Pentru schimbarea contractului existent din piață reglementată și semnarea unui contract pe piața liberă cu Nova Power & Gas, consumatorii au nevoie de ultima factură de energie electrică sau gaze, actul de identitate și dovada proprietății asupra spațiului de consum.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri