Starbucks Coffee Company, cea mai importanta marca de cafea din lume si lider in vanzarea cu amanuntul si prajirea cafelei, a anuntat ca a semnat un acord pentru infiintarea unui joint venture impreuna cu Marinopoulos Brothers S.A., pentru a deschide locatii Starbucks in Romania.
Prima cafenea se va deschide pe data de 18 aprilie in Plaza Romania, unul dintre cele mai importante shopping mall-uri din Bucuresti.

"Consumatorii din Bucuresti vor avea acum ocazia sa savureze cafea de inalta calitate, sa beneficieze de servicii legendare si de al treilea loc, mediul confortabil pentru care Starbucks este recunoscut in intreaga lume", a declarat Yannis Kalfakakos, Managing Director of Marinopoulos Coffee Company.

"Suntem incantati sa deschidem prima noastra cafenea in Bucuresti, un loc in care clientii vor putea savura noi tipuri de cafea de cea mai inalta calitate, si unde se vor bucura alaturi de prieteni si familie intr-un mediu sofisticat si primitor" a mai adaugat acesta.

Starbucks si-a extins relatia productiva cu Marinopoulos Brothers, compania partenera din Grecia, pentru a infiinta Marinopoulos Coffee Company III SRL, care va raspunde cu derularea operatiunilor din Romania. Compania Marinopoulos detine o ampla experienta in deschiderea si operarea locatiilor Starbucks in Grecia, Cipru, Austria si Elvetia, precum si experienta locala in operarea altor marci de tinuta mondiala cum ar fi Marks & Spencer, The Beauty Shop/Sephora, FNAC si Dia.

Starbucks a patruns prima data pe piata europeana in 1998, deschizand primele locatii in Marea Britanie, ajungand astazi sa fie prezenta in 39 de tari din intreaga lume. Compania detine peste 1000 de locatii in Europa si este vizitata saptamanal de peste 44 milioane clienti.

Marinopoulos Brothers S.A. este unul dintre cele mai mari grupuri comerciale, industriale si de retail din Grecia, reprezentand Carrefour Marinopoulos S.A. (o companie cu capital mixt infiintata impreuna cu Carrefour), Sephora Marinopoulos S.A. (o companie cu capital mixt infiintata impreuna cu LVMH) si franciza Marks & Spencer. Marinopoulos Brothers S.A. este o companie activa si in sectorul industrial, prin intermediul FAMAR S.A., una dintre cele mai mari companii europene de produse farmaceutice si cosmetice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri