Divani&Sofa' a inaugurat un nou showroom de mobilier de lux, în Otopeni, care dispune de o suprafață de vânzare de 2.000 mp, și în care compania a investit 3 milioane de euro, ajungând la o rețea de 7 magazine în toată țara.

În 2021, compania a mărit numărul de magazine din țară, prin deschiderea a două showroom-uri în Brașov și Constanța, în ianuarie și august, fiecare având o suprafață de vânzare de 1.500 mp. Investițiile făcute de Divani&Sofa' anul trecut pentru cele două locații s-au ridicat la aproximativ 1,4 milioane de euro.

În noul showroom Divani&Sofa' din Otopeni, se regăsește în exclusivitate și colecția de mobilier Luxury Philosophy, semnată de celebrul designer de interioare Serhat Sezgin. Investiția Divani&Sofa' doar în această colecție se ridică la 1 milion de euro, din totalul sumei investite pentru deschiderea noului magazin.

„Estimăm că deschiderea celor trei locații - Brașov, Constanța, Otopeni - va aduce o creștere a afacerii de circa 30% în 2022 și va avea ca efect consolidarea poziției noastre în piată”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Lorenzo Dimagli, proprietarul și fondatorul Divani&Sofa'.

În ceea ce privește rezultatele din 2021, cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la peste 7 milioane de euro, în creștere cu aproximativ 2 milioane de euro, față de 2020. Divani&Sofa' deține acum 7 magazine la nivel național - trei în București și câte unul în Brașov, Constanța, Timișoara și Cluj, însumând aproximativ 14.000 mp spațiu de vânzare.

Retail jobs

Sursa foto: Divani&Sofa'

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri