Kontirom deschide a doua unitate de productie

In acest an, compania Kontirom intentioneaza sa construiasca o a doua unitate de productie, finantarea investitiei fiind sustinuta partial din resurse proprii (sumele aferente dividendelor din ultimii ani) si partial de Arcelor Construction, au precizat, ieri, reprezentantii societatii. Noua unitate va fi situata in comuna Pantelimon, unde se afla si prima hala industriala a Kontirom.

Prin aceasta investitie compania va putea livra hale industriale complete, fara a mai apela la materiale importate. Anuntul a fost facut in cadrul primei conferinte de presa organizata de companie, in care au fost prezentate si rezultatele financiare din 2004 precum si strategiile pentru anul in curs.

Compania Kontirom, prezenta pe piata romaneasca de sapte ani, furnizeaza produse metalice pentru cladiri, in special pentru hale industriale.
Cifra de afaceri a societatii a evoluat de la 3,2 milioane de dolari in 2000, la 4,6 milioane de euro in 2002, 6,4 milioane de euro in 2003 si 10 milioane de euro in 2004.

Anul trecut s-au vandut aproximativ 320.000 mp panouri termoizolante, 19 hale metalice si 900 tone table cutate trapezoidale.
In primul trimestru al anului 2005, tendinta este in continua crestere, cifra de afaceri depasind 1,8 milioane de euro.

Datorita investitiilor pe care le au in vedere, oficialii companiei se asteapta la un profit net de doar 30 de miliarde de lei, comparativ cu profitul de 35 de miliarde de lei obtinut in 2004.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Un lanț de magazine își transformă parcările în cinematografe în aer liber
Setari Cookie-uri