Burger King va ajunge într-un nou oraș din România. Astfel, cunoscutul lanț fast food își va aștepta clienții la noul restaurant din oraș situat în Shopping City Timișoara.

În acest context, Burger King se adresează locuitorilor din Timișoara cu salutul lor specific, „CEAU, TIMI!”, și îi invită la noul restaurant. care este deschis în fiecare zi, de luni până duminică și este deservit de o echipă de 30 de "grill kings".

Cu ocazia deschiderii, Burger King pregătește și o surpriză inedită pentru timișoreni: astfel, primii 100 de clienți care vor veni la deschiderea restaurantului din Shopping City Timișoara și vor saluta folosind sintagma „CEAU, Burger King!”, vor primi gratuit un burger Whopper.

Pe parcursul zilei de 2 septembrie, ziua în care se deschide restaurantul, Burger King va pune la dispoziție și o altă ofertă specială pentru clienți: oricine va trece pragul noului restaurant va putea să cumpere 2 burgeri Whopper cu doar 29 RON.

„Suntem foarte bucuroși să le spunem tuturor timișorenilor „CEAU, TIMI!” și să deschidem un nou restaurant într-un oraș din România care ne place foarte mult. Pe lângă salutul emblematic al acestei regiuni, suntem foarte încântați de faptul că am reușit să aducem gustul autentic Burger King într-o nouă destinație din România. ”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

Noul restaurant va fi situat în zona de food court a Shopping City Timișoara cu un spațiu de servire generos și cu opțiunea de refill pentru băuturi răcoritoare.

În luna aprilie a acestui an lanțul fast food a deschis un restaurant în centrul comercial Veranda Mall, având o promoție și pentru clienții din București: câte un Whooper gratuit pentru primii 100 de clienți.

Înființat în 1954, Burger King este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri