CPI Property Group, unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa, anunță semnarea unui contract de închiriere pe o perioadă de 10 ani, pentru o suprafață de 3.070 de metri pătrați în clădirea de birouri myhive Victoria Park, cu The Home, brandul de design interior considerat un reper în materie de design scandinav. În spațiul închiriat, The Home va investi 1.5 milioane Eur pentru a lansa unul dintre cele mai mari showroom-uri de mobilă din România, în cursul anului 2024. Astfel, în urma procesului de renovare şi modernizare ce a fost finalizat în 2022, clădirea myhive Victoria Park a atins un grad de ocupare de aproape 95%.

Clădirea de birouri myhive Victoria Park este emblematică pentru portofoliul myhive, fiind situată în zona de nord a Bucureștiului, cu acces facil atât către centrul orașului, cât şi către cele două aeroporturi. Proprietatea beneficiază de o parcare generoasă şi are o suprafață închiriabilă totală de 21.000 de metri pătrați, fiind organizată pe șase niveluri: subsol, parter, plus patru etaje superioare.

„Parteneriatul cu The Home confirmă avantajele şi beneficiile pe care le oferă clădirea myhive Victoria Park, de la poziționarea excelentă, până la infrastructura şi diversitatea de servicii disponibile. Suntem încântați că echipa The Home a ales această clădire pentru a-şi lansa cel mai mare showroom de mobilă din România” declară Fulga Dinu, Country Manager, CPI România. “Acest proiect e un real succes pentru noi, fiind o confirmare a adaptabilității şi flexibilității grupului nostru în ce privește cerințele aflate în continuă schimbare ale chiriașilor.”

“În cadrul strategiei noastre de expansiune, suntem încântați să anunțăm deschiderea unui nou showroom dedicat unei experiențe de cumpărături extraordinare. Alegerea acestei locații a fost ghidată de dorința de a satisface nevoile clienților noștri și de a aduce produsele noastre variate într-un spațiu fizic. Showroom-ul generos va oferi o selecție diversificată din cele peste 150.000 de produse din portofoliu, de la branduri europene de renume, și implică o investiție de 1.5 milioane Eur. Vom colabora cu talentatul arhitect Omid Ghannadi, care a gândit un ambient ce combină minimalismul scandinav cu extravaganța produselor noastre și cu elemente de inspirație vintage” declară Corina Pascal, Managing Partner The Home.

Această tranzacție a fost intermediată de Fortim Trusted Advisors, membră în Alianța BNP Paribas Real Estate.

„În alegerea clădirii myhive Victoria Park a contat zona foarte bună, cu vizibilitate mare, situată in apropierea cartierelor rezidențiale premium din nordul Bucureștiului și a polului comercial Băneasa. De asemenea, facilitățile myhive se pliază foarte bine pe noul model de interacțiune cu clienții, urmărit de retailerul The Home”, declară Nicolae Ciobanu Managing Partner - Head of Advisory la Fortim Trusted Advisors, membră în Alianța BNP Paribas Real Estate.

De la începutul anului şi până în prezent, CPI România a securizat peste 40.000 de metri pătrați la nivelul portofoliului local de birouri, atât prin prelungirea contractelor cu clienți existenți, cât şi prin atragerea de noi chiriași.

Despre CPIPG

CPI Property Group este unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa. Cu un portofoliu de proprietăţi a cărui valoare depăşeşte 23 miliarde de euro, CPIPG deține proprietăţi premium de birouri în principalele capitale din Europa Centrală și de Est: Praga,Berlin, Viena, Bucureşti și Budapesta. Grupul deține, de asemenea, proprietăți de retail în Europa Centrală și de Est, precum și hoteluri, unități rezidențiale şi terenuri.

Despre The Home

The Home este un retailer de mobilă, corpuri de iluminat, decorațiuni și accesorii, cu o istorie de succes începând din 2014. Brandul s-a dezvoltat rapid și a devenit un lider în industria home & deco din România. Cu o echipă dedicată de peste 90 de angajați și colaboratori, The Home operează atât online, cât și în 3 showroom-uri, cu display-uri inedite, în București și Cluj. Portofoliul include peste 150.000 de produse și reprezintă 200 de branduri de top. Misiunea The Home este de a aduce frumusețea și confortul în casele tuturor, cu o atenție specială la design și calitate. Brandul The Home oferă o experiența de shopping inovatoare, fiind deja un reper în materie de amenajări interioare ce continuă să influențeze pozitiv industria în viitor.

Contact

Ileana Teriteanu
Marketing & PR manager, CPI România
0739 845 218
i.teriteanu@cpipg.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri