Bringo România introduce Bringo Mall, un serviciu disponibil în premieră pe piața de e-commerce și e-grocery din România. Astfel, atât clienții actuali Bringo, cât și utilizatorii noi ai aplicației vor avea la dispoziție o nouă funcționalitate prin care pot cumpăra de la mai multe magazine disponibile în același centru comercial, printr-o singură comandă plasată, cu costul unei singure livrări.

Utilizatorii Bringo au de acum posibilitatea de a plasa o singură comandă către magazinele listate în aplicație, din cadrul unui centru comercial, indiferent că este vorba de hypermarket, farmacii, hrană pentru animalele de companie, produse de frumusețe sau jucării, beneficiind de o taxă de livrare unică.

Clienții vor putea comanda produsele din orice magazin disponibil în Bringo, din centrul comercial respectiv, fără a limita numarul de magazine pe o comandă.

De asemenea, nici timpul de livrare nu va fi diferit de cel cu care utilizatorii platformei Bringo s-au obișnuit deja.

“Acum, în prag de Sărbători, atunci când timpul devine o resursă prețioasă (...) le oferim clienților noștri opțiunea de a comanda din Bringo Mall. Un concept (...) ce va beneficia de (...) oportunitatea de a avea într-o singură comandă mai multe tipuri de produse, fără să ne limităm la un singur magazin.”, spune Florina Dobre, Director General al Bringo România.

Disponibilitatea Bringo Mall pentru utilizatorii Bringo se adaugă unei liste de beneficii deja existente în aplicație: posibilitatea utilizării cardurilor de loialitate de la magazinele partenere Bringo și beneficierea de aceleași discount-uri de care s-ar bucura și în cazul cumpărăturilor offline, prețuri identice cu cele de la raft, personal shopper-ul care oferă asistență personalizată de-a lungul întregii comenzi și garanția primirii banilor înapoi în cazul în care clienții sunt nemulțumiți de starea produselor livrate, indiferent de categoria acestora.

Serviciul nu este disponibil însă momentan în orașele: Arad, Bacău, Bârlad, Drobeta Turnu-Severin și Satu Mare, însă se fac eforturi susținute pentru a-l pune la dispoziție și aici.

Sursa foto: Shutterstock / LCV

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri