"Am ales varianta Bonux 2in1 Natura cu levantica si musetel deoarece aceste doua plante sunt mai usor de recunoscut si de remarcat", directorul de relatii externe Procter&Gamble Balcani, Camelia Sur.

Procter&Gamble comercializeaza in Romania o gama variata de produse - de igiena si curatenie a casei si rufelor, de frumusete, pentru ingrijirea copilului, de igiena orala si de igiena feminina. Procter&Gamble este prezenta in Romania cu diviziile Procter&Gamble Marketing Romania, Procter&Gamble Distribution SRL, Procter&Gamble Materials Management SRL si Detergenti SA.

P&G Materials Distribution Bucuresti SRL a avut 44 salariati si o cifra de afaceri de 943,1 milioane lei, in 2006, mai mare de apoximativ patru ori decat in 2005, cand compania a afisat afaceri de 203,7 milioane lei. Compania a inregistrat anul trecut un profit brut de peste 53 milioane lei.

Citeste si:

Divizia Materials Management Romania a grupului Procter&Gamble a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri neta de peste 213 milioane lei, in scadere cu 55% fata de anul 2005 cand compania a raportat afaceri de 478,1 milioane lei.

Procter&Gamble Marketing Romania are ca obiect de activitate coordonarea activitatilor de marketing, in timp ce Procter&Gamble Distribution SRL a preluat din luna octombrie 2005 activitatile de distributie ale produselor P&G. Principalii concurenti pe piata de profil din Romania sunt Unilever si Henkel Romania.