CPI Property Group, unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa, a semnat cu LG Electronics România un contract de închiriere pe o perioadă de 5 ani – începând cu primul trimestru al anului 2024 - pentru o suprafață de aproximativ 1,400 de metri pătrați, în clădirea de birouri myhive S-Park. Spațiul închiriat urmează să fie sediul local al LG Electronics România.

myhive S-Park este clădirea reprezentativă pentru portofoliul local myhive, fiind situată în zona de nord a Bucureștiului, în apropiere de Piața Presei Libere şi de Parcul Herăstrău. Clădirea are un design modern, o suprafață închiriabilă de 34,300 de metri pătrați şi oferă chiriașilor diverse servicii şi facilități menite să susțină modul de lucru specific perioadei post-pandemice: centru de conferințe cu săli de diverse dimensiuni, complet echipate; parcare subterană generoasă; infrastructură variată ce include un restaurant, cafenele, florărie şi ciocolaterie, salon de beauty, stații de încărcare pentru mașini electrice, locuri de parcare pentru biciclete, vestiare şi dușuri etc. În plus, clădirea include mycowork, componenta myhive pentru birouri flexibile, şi este certificată BREEAM Excellent şi Access4You.

„E o bucurie pentru noi să ne extindem portofoliul de chiriași cu LG Electronics România şi suntem mândri să putem oferi partenerilor noștri spaţii de birouri care reflectă angajamentul pentru perfecțiune. Cred cu tărie că myhive S-Park se va potrivi perfect cerințelor şi dorințelor echipei LG Electronics România, care se va putea bucura în noua casă de toate facilitățile oferite de acest proiect unic”, declară Fulga Dinu, Country Manager, CPI România.

„Noul context economic a adus schimbări în mediul de business și în procesele operaționale. Am ales myhive S- Park pentru noul sediu LG Electronics România deoarece ne-am dorit o schimbare de perspectivă și o locație perfect adaptată stilului de lucru, la momentul actual. Spațiul ne oferă posibilitatea optimizării flow-ului de lucru între departamente și construirii unui showroom modern, în care să prezentăm partenerilor noștri cele mai recente produse LG.” spune Sorin Spinu, Managing Director LG Electronics România.

Această tranzacție a fost intermediată de SVN România.

"Decizia LG Electronics România a venit natural, ținând cont de nivelul ridicat de eficiență al clădirii, de multiplele facilități oferite și de serviciile existente, precum și de zonele verzi, atât din cadrul proiectului cât și din proximitatea sa. Piața de birouri trece printr-o perioadă caracterizată printr-un nivel foarte redus de livrări noi, Piața Presei Libere fiind una dintre zonele de interes, cu o majorare de peste trei ori a suprafeței tranzacționate în primele nouă luni din 2023 față de întreg anul 2022." a declarat Cătălin Stan, Associate Director | Office Division, SVN.

Despre CPIPG
CPI Property Group este unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa. Cu un portofoliu de proprietăţi a cărui valoare depăşeşte 23 miliarde de euro, CPIPG deține proprietăţi premium de birouri în principalele capitale din Europa Centrală și de Est: Praga,Berlin, Viena, Bucureşti și Budapesta. Grupul deține, de asemenea, proprietăți de retail în Europa Centrală și de Est, precum și hoteluri, unități rezidențiale şi terenuri.

Despre LG Electronics
LG Electronics este un inovator global în tehnologie și electronice de larg consum, cu prezență globală și peste 74.000 angajați. Cele patru companii ale LG – Home Appliance & Air Solution, Home Entertainment, Vehicle Component Solutions și Business Solutions au generat venituri globale de 57 miliarde Euro în anul 2022. LG este un producător de top de produse de larg consum și comerciale, de la televizoare, electrocasnice, sisteme de aer condiționat, monitoare, display-uri comerciale, la componente pentru industria auto și mărcile premium LG SIGNATURE și LG ThinQ, care sunt recunoscute în întreaga lume. Angajamentul companiei față de sustenabilitatea mediului și mesajul acesteia „Life’s Good” cuprind modul în care LG este dedicat demersului de a aduce bunăstare și fericire oamenilor, depășind așteptările în fiecare zi. Vizitați www.LGnewsroom.com pentru cele mai recente știri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri