Asirom Vienna Insurance Group, unul dintre cei mai importanți jucători din industria asigurărilor din România, a început procesul de preluare a portofoliului de asigurări de viață de la Aegon România.

„Această preluare strategică reprezintă un pas semnificativ în extinderea portofoliului și consolidarea poziției de lider a Asirom Vienna Insurance Group pe piața asigurărilor din România. Prin integrarea portofoliului Aegon România, Asirom devine un partener de încredere pentru un număr și mai mare de clienți, oferind o gamă diversificată de produse și servicii de asigurare adaptate nevoilor mereu în schimbare ale consumatorilor”, se arată într-un comnicat al Asirom remis redacției.

Aegon Asigurări România este o sucursală a Aegon Polonia (Aegon Towarzystwo Ubezpieczen Na Zycie S.A.), astfel că transferul portofoliului de asigurări este supus, de asemenea, aprobării Autorității de Supraveghere Financiară Poloneză (KNF). Transferul se va realiza cu respectarea prevederilor legale aplicabile.

Asirom VIG este una dintre cele mai importante companii de asigurări de pe piață, având o rețea națională de 140 de agenții, 1.500 de agenți activi și numeroși parteneri externi.

Asirom face parte din Vienna Insurance Group (VIG), principalul grup de asigurări în întreaga regiune a Europei Centrale și de Est (ECE). Peste 50 de companii de asigurări și fonduri de pensii din 30 de țări fac parte din acest grup, care are circa 29.000 de angajaţi și aproximativ 28 de milioane de clienți.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri