Ford Motor Company anunță planuri de extindere a operațiunilor Ford Business Solutions (FBS) în București. FBS, un important furnizor de soluții inovatoare pentru afaceri, și-a dezvăluit strategia de creștere menită să-i consolideze prezența în regiune, în special în domenii cheie precum IT și suport pentru entități bancare și financiare existente din grup, conform unui comunicat.

Din momentul lansării Ford Business Solutions Center în luna februarie a anului 2022, Ford s-a dedicat creării de modele scalabile pentru soluții de afaceri cu scopul de a oferi un avantaj competitiv diviziilor sale și echipelor de lucru prin oferirea de capabilități avansate. FBS a avut un rol în susținerea angajamentului Ford față de inovație și excelență în furnizarea de servicii și are în prezent peste 100 de angajați în România.

Cu accent pe domenii cheie precum IT și suport pentru entități bancare și financiare existente din grup, FBS își valorifică expertiza pentru a sprijini echipele globale ale Ford Motor Company cu scopul de a atinge obiectivele strategice. Compania își propune să recruteze peste 100 de specialiști în domeniile menționate mai sus, cu abilități lingvistice avansate în limbile germană, italiană, spaniolă și franceză. În acest fel, echipa aproape își va dubla efectivele de la aproximativ 100 de angajați la peste 200 până la sfârșitul anului 2024.

"Prin atragerea unei forțe de muncă diverse și talentate, Ford aspiră să-și sporească capacitatea de a oferi soluții de înaltă calitate pentru operațiunile sale globale de afaceri. Planurile de extindere comunicate reprezintă o contribuție majoră la consolidarea poziției Ford Business Solutions ca furnizor principal de soluții de afaceri în regiune", a declarat Dieter Rogmann, Director FBS Europa.

Extinderea operatiunilor din București confirma angajamentul Ford de accelerare a creșterii economice și a inovației în Europa de Est, poziționând compania ca un jucător cheie în sectorul soluțiilor pentru afaceri în regiune. Centrul FBS București este situat în One Cotroceni Park, într-un spațiu de lucru de ultimă generație.

Pe lângă prezența din România, la nivel global, FBS mai este prezent în Ungaria, India și Mexic. Organizația își propune să promoveze noi strategii de soluții de afaceri, care include: înființarea unei rețele de centre de servicii în mai multe locații, ce permite o conectivitate mai mare între operațiuni, dezvoltarea automatizării proceselor, analize avansate și fluxuri de lucru digitale și schimbarea modului în care funcționează compania prin procese simplificate.

Divizia Ford Business Solutions din București este integrată în Ford Romania Services, subsidiara locală a grupului Ford Motor Company, care integrează atât activitățile de vânzări și marketing ale Ford in România (Compania Națională de Vânzări), cât și activitățile de achiziții integrate Ford în Europa.

Sursa foto: Ford

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri