Companiile se schimbă de la un an la altul, uneori și mai repede. Trecerea în mediul online a multor business-uri a dinamizat și mai mult felul în care angajații și angajatorii se raportează la munca de birou. Ocazie care a dat celor mai mulți bătăi de cap, dar până la urmă, tot răul spre bine. Mai jos, încercăm să vedem câteva din ideile ce pot transforma afacerea ta și pe care le poți folosi ca sursă de inspirație.

Totul ar trebui să plece de la scopul propus. Ce ne propunem? Să stimulăm angajații la locul de muncă prin activități fizice, pentru că acestea sunt cele care aduc mai mult randament și un spirit de echipă crescut. Pentru fericirea angajaților, și, hai să fim cinstiți, și a ta, angajatorule.
De ce este important fitness-ul corporativ?
În lumea corporate în viteză de astăzi, bunăstarea angajaților este mai importantă ca niciodată. Încurajarea activității fizice și oferirea de oportunități de fitness nu numai că îmbunătățesc bunăstarea angajaților, dar duc și la creșterea productivității și la reducerea absenteismului. Pentru a te inspira în inițiativele de wellness la locul de muncă, am pregătit o listă de idei de fitness corporative pentru angajați. Haide să vedem cum aceste idei vă pot transforma locul de muncă într-un centru de sănătate și fericire.
Step tracker
Organizează provocări de pași în care angajații își urmăresc pașii zilnici folosind trackere de fitness sau aplicații pentru smartphone. Încurajează competiția amicală prin crearea de echipe sau oferind recompense pentru atingerea obiectivelor de pași. Această inițiativă promovează activitatea fizică și camaraderia între colegi, motivându-i în același timp să-și atingă obiectivele de fitness.
Birouri stand-up
Înlocuiește birourile tradiționale cu birouri stand-up sau stații de lucru reglabile care permit angajaților să comute între pozițiile șezut și în picioare. În plus, ia în considerare includerea mingilor de fitness pentru a antrena mușchii de bază și pentru a îmbunătăți postura. Aceste stații de lucru active pot combate efectele negative ale șederii prelungite și pot îmbunătăți starea de sănătate.
Provocări de fitness
Organizează provocări de fitness care se întind pe câteva săptămâni sau luni, vizând diferite aspecte ce țin de fitness. Încurajând un sentiment de apartenență la o comunitate și obiective comune, aceste provocări promovează formarea echipei și competiția sănătoasă.
Pentru a te asigura că angajații tăi sunt mereu în formă și cu chef de lucru, încearcă să le menții interesul viu pentru un stil de viață activ și sănătos. Poți apela cu încredere la serviciile rețelei World Class, cea mai extinsă din România, cu 45 de săli în toată țara, zeci de clase de group fitenss, peste 20 de piscine și cei mai buni instructori. Poți afla mai multe pe site-ul World Class: www.worldclass.ro. Nu uita, fiecare pas contează!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri