Ne bucurăm să anunțăm finalizarea cu succes a tranzacției prin care Vetfor Investment Srl a preluat 100% din capitalul social al Sovata Retail Park Srl, deținătorul galeriei comerciale JOY SOVATA.

Această tranzacție, inițiată în iarna anului trecut și finalizată la finalul lunii martie 2024, marchează intrarea Vetfor Investment SRL, controlată și deținută integral de doamna Emese Fazakas, fost asociat al Promedivet, pe piața de real estate, consolidându-și poziția ca un jucător semnificativ în sectorul de real estate comercial.

Anterior, JOY SOVATA a fost dezvoltat și operat de asocierea dintre vehiculul de investiție al Geld Capital Management, investitorul Synchronize Communication și grupul Pro Development, dezvoltator a mai multor parcuri de retail pe teritoriul României.

Această tranzacție subliniază apetitul investitorilor pentru acest tip de proprietăți generatoare de venit și angajamentul dezvoltatorilor de a continua extinderea portofoliului, consolidând astfel perspectivele de creștere a sectorului de retail în regiune.

Părțile au fost asistate în tranzacție de Vetimex Capital – family office-ul familiei Korponay Andrea și Ferenc - din Baia Mare - și de Lexington & Mirus Group pentru cumpărător și SCA Aron, Dinu și Asociații pentru vânzători.

Sursa foto: JOY Sovata

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri