World Class, cea mai mare rețea de health & fitness din România, își întărește angajamentul față de sănătatea și starea de bine a comunității anunțând investiții de peste 25 de milioane de euro în modernizarea cluburilor existente și deschiderea de noi cluburi și piscine premium în întreaga țară.

Rețeaua își propune să depășească pragul de 100.000 de membri activi în următorul an și să crească de la 45 la peste 65 de cluburi de health & fitness până la sfârșitul anului 2027.

Cu o prezență semnificativă în 7 mari zone metropolitane din România, World Class reprezintă un punct de referință în industria de health & fitness. Investiția planificată pentru următorii 3-4 ani demonstrează angajamentul companiei pentru creșterea și dezvoltarea continue a rețelei, având ca scop accesibilizarea serviciilor premium de health & fitness pentru cât mai mulți români.

"World Class își propune să continue dezvoltarea segmentului premium de cluburi de health & fitness și piscine, pentru a fi prezenți în cât mai multe locații-cheie din întreaga țară. Cu un plan de investiții de peste 25 de milioane de euro în următorii 3-4 ani, World Class își propune să modernizeze locațiile existente și să deschidă mai multe cluburi cu piscine în zone strategice, ajungând la peste 65 de locații cu servicii premium de health & fitness."

"Vom continua să ne concentrăm pe oferirea de lecții de înot și abilități de salvare în apă pentru adulți și pentru copiii lor, precum și pe facilitarea mai multor activități fizice prin deschiderea de noi centre de health & fitness cu piscină și includerea de activități pentru copii, care îi vor încuraja să fie mai activi fizic. Toate cluburile cu piscine oferă acces gratuit pentru copiii cu vârsta de până în 11 ani ai membrilor," a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

Investiția se va concentra pe modernizarea cluburilor existente, integrarea tehnologiilor de vârf, precum și deschiderea de noi locații premium în zone cheie din întreaga țară. Prin aceste inițiative, World Class își propune să creeze un mediu vibrant și motivant pentru clienții World Class și să depășească 100.000 de membri activi în următorul an. Astfel, World Class va continua să fie un catalizator pentru sănătate, activitate fizică, creștere și dezvoltare în întreaga industrie.

Prin inițiativa Mișcării #BeHealthy pentru Mai Multă Mișcare lansată de World Class, rețeaua se angajează să continue să educe și să inspire comunitatea să adopte un stil de viață sănătos și activ. Rețeaua va continua să investească anual în organizarea celui mai mare festival urban de sănătate și fitness din România, Festivalul #BeHealthy. Acest eveniment de health & fitness este oferit gratuit românilor și va rămâne un pilon al inițiativelor de health & fitness. Timp de o zi întreagă, participanții au acces gratuit la cele

mai populare clase de group fitness, antrenamente, competiții cu premii și activități motivaționale pentru toate vârstele. Copiii se bucură de programe speciale #BeHealthyKids, susținute de instructori specializați.

Investițiile planificate de World Class nu numai că vor redefini experiența membrilor, dar vor avea și un impact pozitiv semnificativ asupra economiei țării, creând oportunități de angajare și influențând sănătatea românilor. O populație activă fizic este asociată cu beneficii economice semnificative. Potrivit unui studiu McKinsey & Company, o populație activă poate oferi un impuls economic de până la 8%, ceea ce ar putea însemna o creștere a PIB-ului global de 12 trilioane de dolari până în 2040.

Prin introducerea tehnologiilor de vârf, a facilităților moderne și a programelor de antrenamente personalizate adaptate nevoilor individuale ale membrilor, World Class va continua să ridice standardele de excelență în industria de health & fitness. Astfel, așteptările membrilor din întreaga industrie vor crește, determinând și alți operatori să își îmbunătățească serviciile pentru a rămâne competitivi. În esență, planurile de investiții ale World Class vor stimula inovația și vor crește calitatea serviciilor de health & fitness la nivel național.

Pentru mai multe informații, accesați www.worldclass.ro

Despre World Class România
World Class România este liderul de piață în industria românească a sănătății, fitnessului și wellness-ului, având un total de 47 de cluburi de sănătate și fitness și 25 de piscine în întreaga țară, servind peste 77.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii la cele mai înalte standarde, facilități de ultimă generație și clase diversificate. World Class este un partener pe termen lung al LES MILLS™ - cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class România oferă, de asemenea, un concept de club premium de fitness și stil de viață, numit W, unde membrii pot să se antreneze și să se relaxeze într-un mediu intim și exclusivist.

Despre Vectr Holdings
Vectr Holdings este o companie de investiții care deține companii în România în sectoarele agribusiness, distribuție de mașini și echipamente agricole, dezvoltare și investiții imobiliare și industria sănătății și fitnessului. Vectr Holdings este proprietarul World Class România, liderul pieței în industria românească a sănătății și fitnessului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri