Sărbătorile pascale modifică programul de funcționare a centrelor comerciale, așa cum ne-am obișnuit. Iată care este programul după care vor funcționa mallurile din București de Paște, în 2024, dar și care este mallul care va fi deschis inclusiv pe 5 mai.

București Mall-Vitan și Plaza România vor avea program special în perioada sărbătorilor de Paște, după cum urmează:

  • București Mall-Vitan:
    • Sâmbătă, 4 mai - program scurt - 10:00 - 18:00
    • Duminică, 5 mai - ÎNCHIS
    • Luni, 6 mai- program normal- 10:00-22:00
  • Plaza România:
    • Sâmbătă, 4 mai - program scurt 10:00 - 18:00
    • Duminică, 5 mai - ÎNCHIS
    • Luni, 6 mai - program normal - 10:00-22:00

Pentru cei care încă nu și-au finalizat lista de cumpărături cu produse necesare pentru această perioadă, magazinul Bebe Tei, prezent în București Mall-Vitan și Plaza România, va avea un program special de sărbători. Vizitatorii sunt așteptați sâmbătă, 4 mai, până la orele 16:00; duminică, 5 mai, și luni, 6 mai, Bebe Tei va oferi ocazia angajaților săi să se bucure de timpul petrecut cu cei dragi, astfel că ușile magazinelor sale vor fi închise.

Cumpărătorii care aleg Promenada Mall se vor bucura de răsfăț și relaxare în toată această perioadă, iar ca în fiecare an sărbătoarea de Paște va aduce modificări în orarul de funcționare a centrului comercial. Astfel, sâmbătă, 4 mai, va fi deschis între 10:00 și 19:00, iar în prima zi de Paște va fi închis. De luni, 6 mai, clienții pot reveni în Promenada în regim normal, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Și Veranda Mall a anunțat programul de funcționare pentru sărbătorile pascale, în 2024, după cum urmează:

AFI Cotroceni, deschis și în prima zi de Paște, în 2024

AFI Cotroceni sparge gheața și de Paște, fiind deschis și pe 5 mai, prima zi de Paște, între orele 14:00 - 22:00.

Programul complet de funcționare în perioada sărbătorilor pascale este următorul:

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri