Distrigaz Sud a avut in primele sase luni o cifra de afaceri de 1,6 mld. lei

Distrigaz Sud a inregistrat in primele sase luni din 2007 o cifra de afaceri de 1,6 miliarde de lei, in scadere fata de perioada similara a anului trecut, cand indicatorul a avut valoarea de 1,8 miliarde de lei, a declarat miercuri directorul general al companiei, Bernard Arnaud.

Potrivit acestuia, scaderea valorii cifrei de afaceri a fost strans legata de scaderea consumului de gaze. “In primele sase luni din 2007 am vandut cu 24% mai putine gaze decat in aceeasi perioada din 2006. De asemenea, a scazut volumul vanzarilor catre clientii importanti”, a spus Arnaud.

Acesta a subliniat ca obiectivul pentru acest an al Distrigaz Sud este mentinerea unui rezultat pozitiv. “Daca luna viitoare consumul va fi la fel ca pana acum, nu am nici un indiciu care sa ma faca sa cred ca nu vom avea rezultate pozitive la finele anului. Totul depinde insa de clima care va fi in aceasta toamna si iarna”, a spus directorul general.

Distrigaz Sud a inregistrat, in 2006, un profit net de 157,8 milioane de lei, fata de o pierdere de 1,4 milioane de lei in 2005, cifra de afaceri a companiei urcand in 2006 cu 22,2%, pana la 3,206 miliarde de lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri