Cefin Romania estimeaza afaceri de peste 320 mil. euro pentru 2008

Cefin Romania, companie care activeaza in sectorul auto, estimeaza in 2008 o cifra de afaceri cuprinsa intre 320 si 350 milioane euro, cu 30% mai mult decat estimarea pentru 2007, pe fondul diversificarii activitatilor companiei, a spus directorul executiv al Cefin Holding, Stefano Albarosa.

"Din ultimele previzuni vom incheia anul 2007 cu o cifra de afaceri de circa 250 milioane euro. Pentru anul viitor estimam afaceri care se pot ridica la valori cuprinse intre 320 si 350 milioane euro", a explicat, pentru NewsIn Albarosa, care a precizat ca motorul cresterii va fi bazat pe diversificarea serviciilor si pe planul de investitii. Albarosa a spus ca pentru 2008, Cefin Romania asteapta vanzari de 4.200 - 4.600 vehicule (noi si rulate), in crestere cu peste 30% fata de numarul de unitati (noi si rulate) preconizat a fi vandut in acest an.

El a precizat ca Cefin Romania, cel mai mare dealer Iveco din tara, detine o cota de piata de 9% la categoria vehicule comerciale peste 3,5 tone. In sprijinul retelei de vanzari si service pentru marca Iveco, dar si pentru celelalte marci de vehicule comerciale, Cefin Romania a anuntat investitii de 15 milioane euro pentru 2008, bani care vor fi investiti in cinci noi puncte de lucru in tara.

Pe langa comercializarea masinilor Iveco, Cefin Romania mai desfasoara activitati de service, executii, caroserii, montari si service pentru aparate de incalzire si aer conditionat, resapare anvelope, comert cu piese de schimb, anvelope si filtre.

Cefin Romania e divizia auto a Cefin Holding, grup care mai activeaza pe piata de imobiliare si in industrie.

Cefin Holding este o companie cu capital italian care activeaza in Romania, Italia, Bulgaria si Ungaria. Cefin Holding realizeaza in Romania 70% din cifra sa de afaceri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
JYSK România deschide un nou magazin și ajunge la o rețea de 88 de locații
Setari Cookie-uri