Compania de mobilier de lux Class estimeaza pentru anul acesta o crestere a afacerilor de 10% comparativ cu anul trecut, cand a raporat afaceri de 14,89 milioane lei, a declarat presedintele companiei, Camelia Sucu.

"Pentru anul acesta estimam o crestere a afacerilor de 10%, avand in vedere ca am inceput si comercializarea brandului Natuzzi. Speram ca in 2008 vanzarile Natuzzi sa aiba o pondere de 25% din totalul cifrei de afaceri pe care o va inregistra compania. Produsele Natuzzi nu vor fi comercializate doar in magazinele deschise sub acest brand, ci si in cele ale Class", a explicat Camelia Sucu.

Presedintele Class a adaugat ca anul viitor reteaua magazinelor Class se va extinde cu trei unitati, la Cluj, Constanta si Iasi. Magazinele vor avea suprafete cuprinse intre 300 si 500 metri patrati, investitia media pentru o unitate fiind de 200.000 euro.

Class opereaza in prezent patru magazine in tara, dintre care trei in Bucuresti. Potrivit Cameliei Sucu, compania nu isi va extinde reteaua in regiune in perioada urmatoare, "deoarece piata din Romania are un potential crescut de dezvoltare".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
CFR Călători a crescut numărul de vagoane, după reparații și modernizări
Setari Cookie-uri