Casa de avocatura Bostina si Asociatii estimeaza pentru anul 2007 afaceri de peste 15 milioane de euro, mai mari cu circa 19% fata de cifra de afaceri inregistrata anul trecut, a declarat presedintele companiei Doru Catalin Bostina.

"La inceputul anului anuntam ca pentru 2007 speram sa inregistram o crestere a cifrei de afaceri cuprinsa intre 18-20%, dar in functie de cum vor evolua lucrurile in luna decembrie, cred ca o vom depasi. Momentan tot ce pot spune este ca la sfarsitul anului vom avea afaceri de peste 15 milioane de euro", a declarat presedintele casei de avocatura Bostina si Asociatii, Doru Catalin Bostina.

Aceasta crestere a cifrei de afaceri raportata de casa de avocatura Bostina si Asociatii a fost influentata si de proiectele importante pe care compania le-a derulat anul acesta. Astfel Bostina si Asociatii a oferit asistenta pentru listarea la Bursa de Valori Bucuresti a companiei Transelectrica, pentru privatizarea companiilor Antibiotice Iasi si Electroputere Craiova si a oferit servicii de consultanta juridica pentru o serie intreaga de proiecte majore de infrastructura.

In prezent, Casa de avocatura Bostina si Asociatii are doua sedii in Bucuresti si 13 birouri in tara in Constanta, Brasov, Craiova, Deva, Iasi, Galati, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Suceava si Timisoara. Compania este prezenta si la nivel international cu birouri in Austria, Cipru si Elvetia.

Casa de avocatura a achizitionat anul trecut Westdin SA, o firma de consultanta juridica din Elvetia. Bostina si Asociatii a considerat aceasta o oportunitate pentru a fi prezenta in "tara bancilor si a tranzactiilor internationale". Westdin a adus incasari de 714.453 euro in 2006. Divizia din Cipru a Bostina si Asociatii, infiintata in 1995, a adus un venit de 372.000 euro in 2006.

Bostina si Asociatii are, in momentul de fata, peste 130 de angajati si ofera servicii de consultanta si juridice in mai multe domenii precum litigii, energie, comunicatii, infrastructura, fiscal, financiar-bancar si piata de capital.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Avocatul Doru Bostina, judecat pentru evaziune fiscala