Real Hypermarket intentioneaza sa inaugureze inca sapte magazine anul acesta in Romania, dintre care trei hipermarketuri vor fi deschise in Bucuresti si vor functiona non-stop, investitia medie pentru o unitate fiind de circa 16 milioane euro, a informat compania.

"Real a deschis in Bucuresti primul hipermarket cu program non-stop din Romania, urmand ca celelalte trei magazine care vor fi inaugurate in Capitala sa aiba acelasi program de functionare. Pe viitor, este posibil ca programul non-stop sa fie extins si in alte hipermarketuri Real din afara Capitalei", sustin reprezentantii companiei.

Real va schimba de la 1 februarie programul magazinelor sale din tara care vor fi deschise cu doua ore mai devreme, indiferent de ziua saptamanii, exceptie facand hipermarketul din Bucuresti, care va functiona in continuare non-stop.

Conceptul hipermarketului Real presupune un spatiu de vanzare cu suprafata intre 6.000-8.000 metri patrati si un spatiu de galerie care variaza intre 5.000 si 15.000 de metri patrati, in functie de amplasare.

Complexul comercial ofera produse de uz cotidian, de la alimente, electrocasnice, IT si pana la imbracaminte, incaltaminte jucarii si altele.

Divizia Real Hypermarket face parte din grupul Metro, unul dintre cei mai mari retailer din lume, prezent in 31 de tari unde detine peste 2.400 de unitati in care lucreaza in jur de 270.000 de angajati. Real a intrat pe piata romaneasca in 2006 si pana la sfarsitul anului viitor intentioneaza sa aiba operationale 21 de hipermarketuri, dintre care patru in Bucuresti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Metro a vandut lantul de hipermarketuri Real pentru un miliard de euro
Setari Cookie-uri