Conducerea Rafo Onesti cere actionarilor, care se vor intruni pe 31 martie, aprobarea programului de restructurare de personal si intrarea in conservare a instalatiilor tehnologice timp de doi ani, incepand cu 20 februarie, potrivit unui comunicat trimis Bursei.

Programul de restructurare de personal se se va aplica in urma intrarii societatii in conservare si se va face pentru reducerea costurilor, potrivit convocatorului.

Programul de modernizare are drept scop obtinerea de produse de calitatea EURO 5, de hidrocarburi aromatice, si randamente superioare la gaze lichefiate.

Adunarea generala a actionarilor este programata pe 31 martie si pot participa persoanele inscrise in Registrul Actionarilor in data de 11 martie. In cazul in care nu se intruneste cvorumul, adunarea va avea loc pe 7 aprilie.

Actionarii Rafo Onesti au aprobat in luna noiembrie a anului trecut propunerea conducerii de majorare a capitalului cu 1,58 miliarde lei pana la 2,019 miliarde lei, prin conversia in actiuni a creantelor detinute de Petrochemical Holding Gmbh, Tender SA si Prospectiuni SA.

Petrochemical Holding Gmbh a preluat de la AVAS, ANAF si primariile Onesti, Brasov si Fratesti creantele asupra Rafo.

Actionarii au aprobat valoarea creantelor cu care se va majora capitalul social, in suma de 1,587 miliarde lei. Rafo avea la sfarsitul lunii ianuarie un capital social de 2,019 miliarde lei, divizat in 807,6 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei.

Anterior, Rafo avea un capital social de 432 milioane lei, divizat in 172,8 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Complexul Energetic Oltenia se va inchide daca nu se restructureaza
Setari Cookie-uri