”Compania a inregistrat anul trecut cel mai mare nivel al productiei si vanzarilor de robineti si supape de siguranta din momentul preluarii, in noiembrie 2004, de catre Rominserv. In crestere cu 38% fata de anul precedent, aceste rezultate excelente vin atat pe fondul diversificarii gamei de produse si orientarii acestora catre nevoile clientilor, cat si a extinderii pietelor de desfacere”, a declarat directorul punctului de lucru Rominserv Valves Iaifo Zalau, Ioan David.

In 2007 compania si-a extins capacitatea de productie a statiilor mobile de distributie a carburantilor, Expres, prin realizarea unei noi hale. Numarul total al statiilor produse de aceasta s-a ridicat la finele anului trecut la 80 de unitati.

"Nivelul total al investitiilor prognozate pentru 2007 ar putea ajunge la 750.000 euro, acestea vizand in principal cresterea productivitatii si a calitatii produselor, reducerea costurilor prin eficientizarea folosirii energiei electrice, precum si diverse investitii de mediu", a adaugat Ioan David.

Nivelul investitiilor de mediu realizate de companie, in 2007, s-a ridicat la aproximativ 270.000 de euro, urmarind protejarea solului si a aerului.