Administratorul magazinelor Plus Discount, Pludi Market SRL, care detine in Romania o retea de 52 magazine de tip discount, (Plus Discount) isi va majora capitalul social cu suma de 100 milioane de euro prin aportul in numerar al unuia dintre asociati, potrivit datelor companiei.

Majorarea capitalului social se va realiza prin aportul in numerar al asociatului "Charlotte" Verwaltungs-und Beteiligungs-GmbH prin emiterea a 36,5 milioane de parti sociale noi, fiecare in valoare de zece lei.

In urma majorarii, capitalul social al Pludi Market este de 102 milioane euro si este impartit intre "Charlotte" Verwaltungs-und Beteiligungs-GmbH, care este actionarul majoritar cu un aport de 99,9% si "Dorte" Verwaltungs-und Beteiligungs-GmbH.

Pludi Market SRL este o retea de magazine de tip discount apartinand concernului german Tengelmann, grup cu vechime si experienta la nivel mondial. In prezent in Romania exista 52 magazine (Plus Discount) ale Pludi Market, urmand ca reteaua sa se extinda in urmatorii ani.

Potrivit directorului de marketing al companiei, Ioana Marginean, Plus Discount si-a separat la inceputul acestui an operatiunile de comert de gestiunea imobiliarelor si pe piata locala, prin infiintarea Pludi Market. In urma acestei reorganizari, compania Plus Discount SCS, creata in momentul intrarii pe piata a retelei Plus, reprezinta divizia de imobiliare a subsidiarei locale.

Reteaua de magazine de tip discount, care apartine concernului german Tengelmann, a deschis in luna martie a acestui an, la Nasaud, cel de-al 52-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro, ca parte a strategiei de expansiune a companiei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Setari Cookie-uri