Compania Schunn International estimeaza o crestere a cifrei de afaceri si a numarului de clienti cu cel putin 40% in 2008 fata de anul precedent, a declarat directorul general al companiei, Jurgen Schunn,citat de NewsIn.

“In 2007 am avut o cifra de afaceri in Romania de 25 milioane de euro si un numar de peste 8.000 de clienti. Intentionam ca anul acesta ambele sa creasca cu mai mult de 40%”, a spus Schunn.

Jurgen Schunn a precizat ca in perioada urmatoare compania intentioneaza sa se extinda si in alte orase, in special din zona Ardealului. Shunn este un om de afaceri originar din Cisnadie, judetul Sibiu, plecat in Germania la inceputul anilor ’80, unde a si pus bazele companiei, in anul 1987.

Schunn International este societate comerciala cu capital german, reprezentant Mercedes Benz, Smart, Jeep, Chrysler, Dodge, Mitsubishi camioane, Bosch si MAN. Este pe piata romaneasca din anul 1992, cand a deschis prima reprezentanta si service, Auto Schunn, la Arad, iar in prezent mai detine reprezentante in Sibiu, Deva si Bucuresti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si