Vanzarile in volum ale brandului Metaxa au inregistrat o crestere de 80% in intervalul ianuarie – iunie 2008, fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar peste 50% din totalul vanzarilor a fost reprezentat de Metaxa cinci stele, au anuntat reprezentantii companiei BDG Import.

"Avand in vedere atat evolutia de pana acum a brandului, cat si activitatile de marketing planificate pe canalele On Trade si Off Trade, estimam ca pana la sfarsitul anului 2008, fata de anul trecut, volumul de vanzari Metaxa se va dubla", a declarat brand managerul Remy-Cointreau, Ana Maria Sterian, citat de NewsIn.

La nivel international, in urma clasamentului publicat de revista The Spirits Business, in martie 2008, Metaxa ocupa locul 15 in topul marcilor cu cea mai rapida crestere si locul 42 in topul volumelor de vanzari. In plus, Metaxa se situeaza pe primul loc in categoria sa (Brandy), din punct de vedere al vanzarilor in Travel Retail si Duty Free.

In lume, cele mai spectaculoase cresteri se inregistreaza la Metaxa cinci stele, varianta emblematica pentru acest brand. In ultimul an, si variantele premium sapte stele, 12 stele (Grand Olympian Reserve) si Private Reserve au inregistrat cresteri.

Brandul Metaxa a intrat pe piata din Romania inainte de 1989 si in prezent face parte din portofoliul de marci al BDG Import. Alaturi de Metaxa, portofoliul de branduri al companiei BDG Import mai include: Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Piper Heidsieck, Jagermeister, Evian, Budweiser Budvar, Southern Comfort, Cutty Sark, Heradurra, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, Passoa, Heinz, Borges.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
CFR Călători a crescut numărul de vagoane, după reparații și modernizări
Setari Cookie-uri