Auchan, Dedeman, Kaufland, Metro Cash & Carry, Penny Market si Real Hypermarket, sase retaileri internationali prezenti pe piata autohtona au fost inclusi in Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania dupa ce si-au exprimat intentia de aderare, potrivit unui comunicat.
Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR) a fost infiintata in 2003. AMRCR este organismul reprezentativ al comertului modern din Romania, numarand in prezent 23 de membrii. Presedintele asociatiei este proprietarului Mobexpert, Dan Sucu.

Pe langa retelele comerciale nou afiliate, printre membrii AMRCR se numara: Altex, Artima, Baumax, Billa, Bricostore, Carrefour, Cora, Diverta, Domo, Flanco, La Fourmi, Mega Image, Mobexpert, Praktiker, Profi, Rodipet, Selgros Cash&Carry.

Din acest an AMRCR face parte din EuroCommerce, confederatia asociatiilor comerciantilor din Uniunea Europeana. Prin urmare membrii AMRCR vor participa activ in cadrul comisiilor de lucru EuroCommerce.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri