Metro Cash&Carry Romania a investit 2,5 mil de euro in organizarea celei de a doua editii a targului expozitional Metro Expo destinat clientilor profesionisti si partenerilor companiei, a declarat directorul reprezentantei Metro Group in Romania, Delia Cucu.

Metro Expo se va desfasura in perioada 23-26 octombrie in Pavilionul central Romexpo din Capitala. Expozitia se va intinde pe o suprafata de circa 15.000 metri patrati si va cuprinde peste 400 de furnizori participanti, 300 de oferte comerciale si peste 20 de solutii propuse de Metro.

"Costurile cu amenajarea spatiilor expuse si cu transportul unei parti a expozantilor s-au ridicat la 2,5 milioane de euro. Am incercat sa selectam cei mai mari clienti ai nostri de acest proces ocupandu-se directorii magazinelor Metro care au ales si clientii cu potential de crestere. La prima editie am avut in jur de 100.000 de vizitatori si speram ca si in 2008 sa ne situam la acelasi nivel si anul acesta" a declarat Delia Cucu.

Pe langa furnizorii Metro Cash&Carry Romania la aceasta expozitie vor fi prezente si institutii financiare precum BRD, BCR, Unicredit, Tiriac Bank si altii care si-au inchiriat propriile lor spatii.

Metro Cash&Carry este reprezentat in 29 de tari cu peste 600 de magazine cash&carry. Cu peste 100.000 de angajati, la nivel mondial, compania a atins vanzari de 31,7 miliarde euro. Metro Cash&Carry este o divizie de vanzari a Metro Group, unul dintre liderii comertului la scara mondiala. In anul 2007, vanzarile Metro Group au atins cifra de 64,3 miliarde euro. Compania numara peste 280.000 de angajati si opereaza in aproximativ 2.200 de locatii din 31 de tari.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Program Metro: unde se afla magazinele si pana la ce ora sunt deschise