LukOil Romania va retrage de pe piata sortimentul de benzina COR 95 fara Plumb Premium EL, din cauza calitatii inferioare, a declarat, potrivit NewsIn, directorul general al LukOil Romania, Constantin Tampiza.
"Am decis sa-l retragem de pe piata pentu ca asa au fost dispozitiile. Avea calitate inferioara. Noi oricum vom avea de la 1 ianuarie 2009 carburanti cu Euro5", a explicat Tampiza.

Benzina COR 95 fara plumb Premium EL nu va mai fi produsa, insa in benzinariile companiei va fi comercializata pana vor fi epuizate stocurile din depozit, a anuntat directorul general al companiei.

Tampiza a mai spus ca, lunar, compania vinde 2.000 tone carburanti, dintre care 1.200 sunt carburanti Eco Premium.

De asemenea, MOL Romania a retras de la comercializare benzina cu plumb Eco Premium, incepand cu 1 aprilie 2008, conform decizei luate in cadrul Asociatei Romane a Petrolului.

LukOil Romania este subsidiara grupului rusesc LukOil. In 1998, acesta a achizitionat rafinaria "Petrotel" din Ploiesti, una dintre cele mai vechi rafinarii din Romania. Compania detine in Romania peste 300 de benzinarii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri