Tuca Zbarcea & Asociatii va avea 16 parteneri de la inceputul anului viitor

Tuca Zbarcea & Asociatii va avea 16 parteneri, incepand cu 1 ianuarie 2009, dupa ce l-a promovat pe Serban Paslaru in aceasta pozitie, a anuntat casa de avocatura.

Pe langa numirea noului partener, Tuca Zbarcea & Asociatii a efectuat alte cinci promovari interne din randul avocatilor. Astfel, Vlad Cercel a devenit managing associate iar Mihaela Ivan, Oana Zancu, Oana Cornescu si Razvan Mircea au fost promovati la statutul de senior associates.

Serban Paslaru (foto)
a devenit partener al Tuca Zbarcea & Asociatii in urma cu aproape patru ani. El este specializat in achizitii publice, concesiuni si alte forme de PPP, precum si, in general, proiecte de infrastructura.

In prezent, Serban Paslaru este implicat in diverse proiecte cu o valoare de peste 4-5 miliarde euro, intre care autostrada Ploiesti-Brasov (tronsonul Comarnic-Predeal), autostrada de centura a municipiului Bucuresti sau constructia unor spitale de urgenta in Piatra Neamt, Suceava si Ploiesti.

In prezent, echipa Tuca Zbarcea & Asociatii are in total 128 de avocati si salariati, dintre care 80 sunt avocati (16 parteneri si 64 de avocati colaboratori). Pe langa cei 16 parteneri locali din Bucuresti, Tuca Zbarcea & Asociatii mai numara doi parteneri coordonatori ai biroului regional Cluj-Napoca.

Grupa de elita a firmei (managing associates) a fost creata in ianuarie 2008 si include noua avocati si patru membri ai staff-ului administrativ (directorul financiar, directorul de marketing, directorul IT si directorul de resurse umane).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Cu mezelurile în online: producătorul român Elit, despre evoluția în pandemie
Setari Cookie-uri