Matache Macelaruĺ duce vanzarile Principal Company la 33 mil. euro, in 2008

Producatorul de mezeluri Principal Company si-a majorat cifra de afaceri cu 74% in 2008, comparativ cu anul precedent, principala sursa a cresterii fiind brandul Matache Macelaru’ , a declarat brand manager Principal Company, Radu Dumitrescu.

Cifra de afaceri a companiei a atins in 2008 valoarea de 33 de milioane de euro.

"Anul 2008 a fost un an foarte bun, cifra de afaceri de peste 33 milioane de euro fiind cu 74% mai mare decat cea din 2007. Principala sursa a acestei cresteri a fost brandul Matache Macelaru’ lansat oficial la inceputul lui 2008. Jumatate din cifra de afaceri a fost generata de vanzarile sale", a explicat, citat de NewsIn, Radu Dumitrescu. Gama Matache Macelaru’ cuprinde 30 produse.

Producatorul de mezeluri a inregistrat, in primele 11 luni ale lui 2008, o cifra de afaceri care s-a ridicat la peste 31 milioane euro, fiind cu 80% mai mare decat cea aferenta aceleiasi perioade a anului trecut si cu 55% mai mare decat cea a intregului an 2007.

Principal Company este producatorul brandurilor Principal, Salonta si Matache Macelaru’ si detine doua fabrici de mezeluri, in Filipestii de Padure, pentru mezelurile fiert-afumate, si in Salonta, pentru mezelurile crud-uscate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Companii »Citește și
L─âpt─âria cu Caimac aduce obliga╚Ťiuni de 3 mil. euro pe Bursa din Bucure╚Öti
Setari Cookie-uri