Casa de avocatura Musat & Asociatii, fondata de Gheorghe Musat, a inregistrat in anul 2008 o cifra de afaceri de peste 18,5 milioane de euro si un profit de 10 milioane de euro, in crestere cu 30% fata de anul precedent.
Societatea are, in prezent, 12 parteneri si peste 100 de avocati, iar portofoliul cuprinde peste 2500 de clienti.

De asemenea, casa de avocatura a anuntat consolidarea structurii de conducere prin promovarea in pozitia de Co-Managing Partner a Monei Musat si prin cooptarea lui Marius Barladeanu ca avocat asociat.

Potrivit datelor prezentate de casa de avocatura, Mona Musat are o experienta de peste 13 ani la Musat & Asociatii, fiind cooptata ca Partener in decembrie 2002 si coordoneaza practicile de Real Estate & Corporate Finance, implicandu-se in numeroase proiecte de anvergura pentru clienti internationali precum La Caixa, ING Real Estate Development, Grupo Lar, Erste Bank, Generali Imobilien, Teesland iOG, Tornator, Equest Partners.

In pozitia de Co-Managing Partner, Mona Musat se va ocupa de gestionarea sistemelor de knowledge management, PR & Marketing, supervizarea activitatilor de office management, precum si de implementarea strategiei de dezvoltare a firmei.

„In ultimii ani, Mona s-a implicat activ in coordonarea si supervizarea mai multor activitati din cadrul firmei, dincolo de responsabilitatile sale profesionale ca avocat Asociat, iar cooptarea sa in conducerea firmei ca si Co-Managing Partner reprezinta o recunoastere a contributiei sale substantiale la cresterea veniturilor firmei si dezvoltarea businessului nostru avocatial”, a declarat Senior Partner, Ion Dragne.

Marius Barladeanu, promovat in pozitia de avocat Asociat, este specializat in principal in proiecte imobiliare, constructii si infrastructura si a gestionat si a fost implicat in proiecte complexe in valoare totala de peste 900 de milioane de euro.

In plus, acesta are o experienta juridica de peste 11 ani, fiind specializat in consultanta juridica pe parcursul tuturor etapelor parcurse in cadrul proiectelor de real estate pentru clienti importanti precum Nova Imobiliare, BERD, PPF Investments, TNT, Piraeus Real Estate, Bank of Cyprus OTP Bank, Unicredit sau Pepsi.

De asemenea, Marius Barladeanu a dobandit experienta in probleme de drept comercial si drept societar, specifice domeniului de fuziuni si achizitii de societati, infiintarea unor parteneriate de tip joint ventures, punerea in valoare si negocierea drepturilor actionarilor minoritari, angajarea raspunderii juridice a societatii in raporturile cu tertii si alte aspecte juridice legate de organizarea, functionarea si restructurarea societatilor comerciale.

Potrivit datelor casei de avocatura, sase avocati seniori cu o vechime indelungata in cadrul firmei au fost promovati in pozitia de “managing associates”, acestia fiind: Dominic Morega, Stelian Garofil, Horatiu Dumitru, Ionut Bohalteanu, Cleopatra Draghici si Monia Dobrescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri