Distribuitorul de centrale termice Baxi Romania, subsidiara locala a grupului britanic Baxi, a incheiat un parteneriat cu producatorul de sisteme de invelitori Lindab Romania, potrivit caruia Lindab va asigura sisteme pentru fixarea panourilor solare Baxi pe acoperisuri.
La randul sau, distribuitorul de centrale termice va oferi servicii de consultanta si de training pentru montatorii Lindab. Parteneriatul cu Lindab este unul dintre factorii importanti ai strategiei Baxi de a-si creste vanzarile de panouri solare cu 30% in 2009.

Distribuitorul de centrale termice a vandut anul trecut panouri si sisteme solare in valoare de 465.000 de lei (126.000 euro), la o cifra de afaceri totala de 21 milioane de lei (5,7 mil. euro).
”Compania a inregistrat o crestere cu aproximativ 60% a volumului vanzarilor de centrale termice cu condensare, panouri solare si pachete termice, comparativ cu anul 2007. Ponderea acestor produse in totalul cifrei de afaceri a fost de 12% in 2008”, spune Mariana Neamtu, marketing manager Baxi Romania.

Cea mai mare parte a afacerilor companiei a fost generata de vanzarile de centrale termice standard si cu condensare. In cadrul parteneriatului, Baxi Romania a oferit 5 sesiuni de training, de care au beneficiat 60 dintre montatorii de tigla metalica a Lindab.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri