Patronul clubului FC Arges, Cornel Penescu, si fratele sau, Ilie, au fost dusi pentru a fi audiati, luni dimineata, la DNA Pitesti. In paralel, la sediul Clubului FC Arges s-a prezentat o echipa de procurori, iar la sediul central al PIC (grup de firme apartinand fratilor Penescu, n.r.) au intrat doi mascati, anunta NewsIn.

"Sunt niste domni aici care fac control in acte. Nu stim in acest moment despre ce e vorba. Controlul este legal. Asteptam si noi mai multe lamuriri", a declarat, luni, Cristian Minca, presedintele FC Arges, aflat la sediul clubului.

Mai multi ofiteri de politie judiciara ai Directiei Nationale Anticoruptie au ridicat, luni, de la sediul Federatiei Romane de Fotbal, mai multe documente care au legatura cu un dosar instrumentat de Serviciul Teritorial Pitesti al DNA, procurorii punand chiar sigiliu pe biroul sefului arbitrilor din FRF.

"Este vizat presedintele Comisiei centrale de arbitri, Gheorghe Constantin, biroul sau fiind sigilat de procurori la acest moment", au declarat anterior surse judiciare.