Fuchs Condimente Romania, filiala locala a producatorului german de condimente, va inaugura pe 5 mai, la Curtea de Arges, o noua linie de productie, depozitare si livrare, in urma unei investitii in valoare de 10 milioane de euro, a anuntat compania.
"Am ales Curtea de Arges pentru a realiza aceasta investitie deoarece avem deja o prezenta de opt ani in aceasta zona. Pana acum am functionat in unitatea de la Domnesti, la doar cativa kilometri de Curtea de Arges", a declarat directorul general al Fuchs Condimente Romania, Jens Bachmeier.

Potrivit oficialilor companiei, odata cu finalizarea acestei investitii, Fuchs Romania va intra si pe piata bulgara.

In prezent, Fuchs Condimente Romania are 230 de angajati, fiind unul dintre cei mai importanti investitori straini din Curtea de Arges. Produsele livrate de aici vor ajunge atat pe piata autohtona, cat si pe piata regionala, in tari precum Republica Moldova, Serbia, Muntenegru, Croatia si Bulgaria.

Compania Fuchs este prezenta in Romania din anul 2001 si este principalul furnizor de condimente si amestecuri de condimente pentru piata locala. Produsele companiei se gasesc pe piata sub doua marci: Fuchs, pentru produsele premium, si Cosmin, pentru produsele populare. De asemenea, Fuchs Condimente Romania furnizeaza condimente si pentru producatorii din industria alimentara.

Fuchs Condimente Romania face parte din grupul german Fuchs, care a fost fondat in 1952. In prezent, grupul are trei unitati de productie in Germania, dar si in Statele Unite, Brazilia, China, Franta si Romania.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri