Investitie de criza: Fuchs aloca 10 mil. euro pentru fabrica din Curtea de Arges

Fuchs Condimente Romania, filiala locala a producatorului german de condimente, va inaugura pe 5 mai, la Curtea de Arges, o noua linie de productie, depozitare si livrare, in urma unei investitii in valoare de 10 milioane de euro, a anuntat compania.
"Am ales Curtea de Arges pentru a realiza aceasta investitie deoarece avem deja o prezenta de opt ani in aceasta zona. Pana acum am functionat in unitatea de la Domnesti, la doar cativa kilometri de Curtea de Arges", a declarat directorul general al Fuchs Condimente Romania, Jens Bachmeier.

Potrivit oficialilor companiei, odata cu finalizarea acestei investitii, Fuchs Romania va intra si pe piata bulgara.

In prezent, Fuchs Condimente Romania are 230 de angajati, fiind unul dintre cei mai importanti investitori straini din Curtea de Arges. Produsele livrate de aici vor ajunge atat pe piata autohtona, cat si pe piata regionala, in tari precum Republica Moldova, Serbia, Muntenegru, Croatia si Bulgaria.

Compania Fuchs este prezenta in Romania din anul 2001 si este principalul furnizor de condimente si amestecuri de condimente pentru piata locala. Produsele companiei se gasesc pe piata sub doua marci: Fuchs, pentru produsele premium, si Cosmin, pentru produsele populare. De asemenea, Fuchs Condimente Romania furnizeaza condimente si pentru producatorii din industria alimentara.

Fuchs Condimente Romania face parte din grupul german Fuchs, care a fost fondat in 1952. In prezent, grupul are trei unitati de productie in Germania, dar si in Statele Unite, Brazilia, China, Franta si Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri