Metrorex va incepe, maine, un proiect de modernizare a scarilor rulante de la metrou, in valoare de 70 milioane de lei, proiectul urmand a fi implementat in urmatorii doi ani, scrie NewsIn.
Primele statii incluse in acest program sunt Piata Romana, Aviatorilor, Mihai Bravu si Nicolae Grigorescu. Proiectul face parte din amplul program de modernizare a metroului din Bucuresti, initiat de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI).

"Acest program este o necesitate pentru calatori, actualele scari rulante depasindu-si durata de viata, cele mai multe dintre acestea fiind montate in urma cu peste 20 de ani", se arata in comunicatul Metrorex.

Proiectul va fi implementat in urmatorii doi ani, valoarea sa ridicandu-se la circa 70 de milioane de lei. Acest program de modernizare vizeaza inlocuirea a 79 de scari rulante din totalul celor aproape 100 existente. Pana la sfarsitului anului 2009 vor fi inlocuite primele 35 de scari rulante, urmand ca, in mod esalonat, proiectul sa fie finalizat pana la jumatatea anului 2011.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
dm drogerie markt: Clienții au renunțat la o aprovizionare abundentă
Setari Cookie-uri