Rompetrol extinde reteaua cu inca 75 de unitati

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, a finalizat in perioada ianuarie-aprilie constructia a 14 noi benzinarii, cinci statii proprii si noua statii mobile Rompetrol Expres, valoarea totala a investitiilor ridicandu-se la peste 10 milioane dolari.
"In 2009, intentionam sa deschidem alte 75 de benzinarii in Romania, dintre care 5 statii proprii, 40 de Rompetrol Expres si 25 de baze interne, dedicate marilor consumatori de carburanti", a declarat directorul general al Rompetrol Downstream si vicepresedintele Retail si Marketing al Grupului Rompetrol, Titov Buzescu (foto).

Prin finalizarea acestor investitii, compania a creat circa 110 noi locuri de munca. Benzinariile sunt situate in Cluj, Constanta, Targu Mures, Golesti si Tecuci, iar statiile Rompetrol Expres in Iasi (localitatea Bivolari), Olt (Serbanesti si Redea), Braila (Victoria si Gropeni), Arges (Lunca Corbului), Gorj (Ticleni), Teleorman (Buzescu) si Dolj (Motatei).

Rompetrol Downstream opereaza pe plan intern peste 450 de benzinarii si 7 depozite de carburanti.

Compania de stat din Kazakhstan, KazMunaiGaz, a achizitionat in august 2007 o participatie de 75% din actiunile The Rompetrol Group.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri