Dermastyle, singura clinica privata dedicata exclusiv problemelor pielii, si Medlife, unul dintre principalii jucatori de pe piata serviciilor medicale private din Romania, au incheiat un parteneriat in baza caruia vor lansa primul spital privat de excelenta in dermatologie, in urma unei investii de 3 milioane euro.
Spitalul va avea o suprafata de 1500 mp si va necesita in prima etapa o investitie de peste 1 milion de euro.

„Acest parteneriat reuneste doi operatori importanti de pe piata serviciilor medicale private. Dermastyle va asigura expertiza dermatologica de inalta calitate, iar MedLife va sprijini logistic proiectul primului spital privat de dermatologie si chirurgie estetica, aliniat celor mai inalte standarde de calitate. Ne propunem ca in cadrul noii unitati medicale sa oferim toata gama de servicii de dermatologie: de la investigatii specifice bolilor de piele la diagnostic si tratament modern, precum si servicii de dermatologie si chirurgie estetica”, a declarat Mihaela Leventer, medic primar dermatolog.

Noul spital de dermatolgie si chirurgie estetica va fi situat in zona de nord a Capitalei si va fi dat in folosinta in luna octombrie, anul curent.

Reprezentantii Dermastyle si Medlife se asteapta, ca odata cu lansarea noii locatii, sa inregistreze un numar de aproximativ 200 de pacienti zilnic, aceasta cifra cuprinzand atat pacientii care solicita consultatii, investigatii, precum si pe cei care efectueaza tratamente.

Infiintata in 1996, la ora actuala, Dermastyle este singura clinica privata dedicata exclusiv problemelor pielii, in care diagnosticul clinic este urmat de cel histopatologic efectuat in laboratorul propriu, iar terapia se face cu ajutorul celor mai moderne si performante aparate.

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996, fiind in acest moment cel mai mare operator de serviciile medicale private de pe piata locala.

La ora actuala, MedLife isi desfasoara activitatea in 4 hiperclinici din Bucuresti si din tara, 5 laboratoare proprii de analiza si 28 de centre medicale.

Medlife detine cel mai mare spital privat din tara, Life Memorial Hospital. Acesta este primul spital privat din Romania realizat in conformitate cu cerintele obligatorii ale Uniunii Europeane.Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri