Agnis Trading a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri operationala de 9,5 milioane euro si prevede ca in 2009 aceasta sa creasca cu cel putin 10%.
Agnis Trading este una dintre cele mai importante case de expeditie din Romania. Infiintata in 2002, compania cu capital integral romanesc are ca domeniu principal de activitate intermedierea transporturilor rutiere interne si internationale.

Agnis Trading a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri operationala de 9,5 milioane euro si estimeaza ca in 2009 aceasta sa creasca cu cel putin 10% si sa ajunga la 10,5 milioane euro, in conditiile in care tarifele de transport au scazut anul acesta in medie cu 15%.

O casa de expeditie ofera servicii complexe de intermediere in transporturi, eliminand pentru partenerii sai o serie de costuri legate de sustinerea unui parc auto propriu – intretinerea autovehiculelor, finantari bancare sau leasing-uri, costuri de personal, costuri cu asigurarile auto si cargo.

"Criza ne-a afectat doar partial, fiindca avand o baza de clienti puternici si stabili cum ar fi: Baumit Romania, Dufa Deutek, etc, firme cu care colaboram foarte bine de cativa ani deja, am avut posibilitatea sa continuam dezvoltarea business-ului si sa facem fata acestei perioade dificile", declara Felix Istrate, general manager Agnis Trading.

Pentru 2009, strategia managerilor casei de expeditie Agnis Trading este aceea de a gestiona cat mai eficient resursele, echipa si parteneriatele pe care le au in acest moment, atragerea unor noi parteneriate strategice - cel mai recent fiind parteneriatul cu unul din liderii modiali in domeniul materialelor de constructii - si, de ce nu, pozitionarea in randul primilor 3 mari jucatori din aceasta piata.

Casa de expeditie are in acest moment 50 de angajati, peste 100 de clienti activi si o baza de date de transportatori ce depaseste 4050 de companii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri