Magazinul deschis la Salonta (strada Regele Ferdinand nr. 2) este prima unitate Plus din judetul Bihor si a necesitat o investitie de 1,5 milioane de euro. Acesta are o suprafata totala de 1.400 de metri patrati din care 1.100 suprafata de vanzare si 300 de metri spatii aferente. “Magazinul respecta un format standard si dispune de 60 de locuri de parcare”, se precizeaza in comunicatul de presa emis de companie.

La Roman, judetul Neamt, retailerul german a deschis cu 1,5 milioane de euro cel de-al doilea magazin Plus, care beneficiaza de aceeasi suprafata de 1.300 de metri patrati si dispune de 68 de locuri de parcare.

De o investitie similara de 1,5 milioane de euro a necesitat si noul magazin din Tulcea, situat la marginea orasului si care se intinde pe o suprafata de 1.470 de metri patrati. “Magazinul este amplasat in cadrul unui parc comercial alaturi de alte retele de magazine”, au precizat oficialii companiei.

Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale). Aprovizionarea magazinelor se face zilnic, din centrul logistic de la Ploiesti.
Brandul Plus exista pe piata germana de 35 de ani. Compania este deja prezenta cu circa 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in opt tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia, Grecia si Romania).

Prezenţa retelei Plus in cele trei locatii face parte din programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori.

Cititi Inaugurari la foc continuu pentru discounteri, precum si un interviu recent acordat Wall-Street de catre seful retelei de discount miniMax.