Constructorul de benzinarii ACIS Petrolservice SRL estimeaza scaderea cifrei de afaceri cu 40% in primele noua luni din acest an, la 3 milioane euro, din cauza scaderii vanzarilor, pe fondul crizei economice, a declarat directorul sucursalei din Bucuresti a companiei, Magda Cotenescu, citat de NewsIn.
"Daca in primele noua luni ale anului 2008, ACIS Petrolservice SRL a avut o cifra de afaceri de circa cinci milioane euro, pentru peroada similara din acest an ne asteptam la o cifra de afaceri de aproximativ trei milioane euro, pentru ca au scazut vanzarile, din cauza crizei economice", a declarat Magda Cotenescu.

Directorul sucursalei Bucuresti a ACIS Petrolservice SRL spera totodata ca vanzarile companiei sa-si revina pana la sfarsitul anului, datorita sistemelor de gestiune benzinarii pe care compania le comercializeaza, sisteme care au fost impuse recent tuturor benzinariilor de ANAF.

"In prezent, punem accent pe dezvoltarea businessului in partea de sud a tarii, unde activeaza prinicipalele companii din industria petroliera", a precizat Magda Cotenescu.

De asemenea, aceasta a mai spus ca in prezent se stabileste programul de investitii al companiei pentru 2010. "Nu stim inca ce suma vom aloca pentru investitii, dar aceasta va fi mai mare fata de investitiile facute in 2009. Anul viitor vrem sa achizitionam echipamente noi pentru dezvoltare, cisterne speciale pentru vidanjari, masini pentru transportul combustibilului, aparatura mai performanta", a mentionat directorul sucursalei Bucuresti a ACIS Petrolservice SRL.

ACIS Petrolservice SRL are circa 100 de angajati si a fost infiintata in 1999. Actionarul majoritar al companiei este grupul ACIS Benzinkuttechnika Kft din Ungaria. ACIS (Advanced Construction & Industrial Services) lucreaza cu principalii jucatori de pe piata benzinariilor din Romania, Petrom, Rompetrol, MOL si OMV.

ACIS Petrolservice SRL are ca obiect de activitate principala constructia si montajul de tehnologie in statii de distributie carburanti, service complet la benzinarii, distributia si montarea spalatoriilor automate, a sistemelor manageriale si a separatoarelor de hidrocarburi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri