Vanzarile la gelurile antibacteriene au inregistrat un avans de 650% in perioada aceasta, iar incasarile din produsele pe baza de ingrediente naturale au crescut cu 180%.

"In perioada octombrie-noiembrie 2009 au beneficiat de vaccin antigripal peste 12.000 pacienti in farmaciile Help Net, din care o mare parte au primit serviciul gratuit de vaccinare chiar in farmacia din care au achizitionat produsul. Pacientii care au ales varianta sustinerii sistemului imunitar cu ajutorul produselor naturale au achizitionat cu 180% mai multe produse naturale pe baza de echinaceea, propolis sau gheara pisicii in 2009 fata de anul 2008", potrivit reprezentantilor retelei de farmacii.

Pentru cei care vor sa economiseasca, Help Net vinde si seturi cu produse antigripa si antiraceala, la un cost cu 10% mai mic decat daca acestea ar fi achizitionate separat.

In prezent, reteaua Help Net numara 105 farmacii in toata tara si are peste 900 de angajati. Din grupul Farmexim mai face parte si distribuitorul de medicamente cu acelasi nume, alaturi de Green Net - magazine cu produse naturiste si de Beautik - magazine specializate pe comercializarea de parfumuri.

Afla cat costa "zidul" impotriva gripei si cum au crescut afacerile farma in urma exploziei de imbolnaviri cu AH1N1.