Suprafata noilor magazine este de 1.000 de metri patrati fiecare, din care 760 - spatiu de vanzare si 240 - depozit si spatii aferente.

"Pana la finele anului 2009, Rewe Romania va inaugura doua noi unitati Penny Market in Orastie si Mizil, iar pentru 2010 se vor continua planurile de expansiune a retelei cu alte 25 magazine Penny Market, in urma unei investitii de aproximativ 150 milioane de euro", se precizeaza intr-un comunicat de presa. Astfel, retailerul va ajunge sa numere in reteaua sa 124 de unitati pana la sfarsitul anului viitor.

Rewe Romania a creat pana la momentul actual aproximativ 2.200 locuri de munca la sediul central, in centrul logistic si in cele 91 de magazine Penny Market si Penny Market XXL operate in prezent.

Grupul Rewe, care mai opereaza pe piata locala si supermarketurile Billa, precum si magazinele de tip cash & carry Selgros, dar si Penny XXL, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 1,25 de miliarde de lei, in crestere cu 51% fata de 2007. In prezent, Rewe este lider local, dar si european pe segmentul comertului alimentar si in turism.

Citeste detalii despre planurile nemtilor de la Rewe pentru piata locala.