Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) estimeaza venituri totale de 1,62 miliarde lei anul acesta si investitii de aproape 6 miliarde lei, potrivit proiectului privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe 2010 al CNADNR.
Astfel, din veniturile totale de 1,62 miliarde lei, veniturile din exploatare reprezinta 1,619 miliarde lei, cele financiare 1 milion lei, potrivit NewsIn.

Sursele de la bugetul de stat reprezinta 4,432 miliarde lei, si anume transferuri interne de 2,64 miliarde lei, rambursari de credite, plati de dobanzi si comisioane la credite externe de 206,159 milioane lei, cheltuielile aferente programelor cu finantare rambursabila (contributia
Guvernului Romaniei la intrarile de credite externe contractate de stat/cu garantia statului preluate de MFP incepand cu 1 ianuarie 2009) - 812,536 milioane lei, iar proiectele cu finantare din fonduri externe nerambursabile - 727,771 milioane lei.

De asemenea, potrivit proiectului privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe 2010 al CNADNR, cheltuielile totale sunt estimate la 1,62 miliarde lei, din care cele de exploatare sunt de 1,517 miliarde lei, iar cele financiare de 102,75 milioane lei.
Investitiile estimate in 2010 sunt de circa 6 miliarde lei.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri