Aeroportul Henri Coandă București are aproape 60 de utilaje noi menite să păstreze pardoseala de pe coridoarele și terminalele aeroportului curate ca în palmă. În plus, Compania Națională Aeroporturi București a anunțat că vor mai fi introduse în circuitul de curățenie exterioară și două utilaje pentru trotuare.

„În conformitate cu noul contract de prestări servicii de curățenie încheiat de Compania Națională Aeroporturi București (CNAB), prestatorul a adus la aeroportul Henri Coandă 56 de noi utilaje și echipamente performante, ecologice, pentru a asigura derularea lucrărilor”, se arată într-un comunicat al companiei. Echipamentele sunt de tipul „ride-on”, un operator direcționând floor scrubber-ul în zona sa de lucru.

„Toate echipamentele de spălat/uscat pardoseli încorporează tehnologia eco nanoclean, au putere mare de apăsare pe suprafață și, totodată, un consum redus de apă și energie electrică (la reîncărcarea acumulatorilor). Tehnologia eco nanoclean este una revoluționară care transformă apa normală de curățare într-o apă electrolizată, adică îmbogățită cu proprietăți de curățare și de ridicare mai rapidă în suspensie a particulelor de murdărie. Prin utilizarea acestei tehnologii, tot procesul de curățare aduce o reducere substanțială a consumului de apă (cu 20%) și detergent (cu 60%)”, se arată în același mesaj.

În cel mai scurt timp vor intra în exploatare pe aeroport 19 utilaje destinate spălării/uscării pardoselei, 2 utilaje pentru suprafețe exterioare (trotuare) și 35 echipamente profesionale de curațenie pantru celelalte zone din terminal.

Sursa foto: CNAB

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri