EnergoNuclear va aloca din surse proprii intre 1,5 mil. euro si 5 mil. euro pentru contractarea de servicii de consultanta financiara destinate dezvoltarii proiectului de realizare a Unitatilor 3 si 4 ale centralei nucleare de la Cernavoda, potrivit unui anunt de participare publicat pe SEAP.
Serviciile care vor fi furnizate de catre consultantul financiar vor fi livrate in doua faze principale: Faza I - Etapa de Pre-Proiect si Faza II, care va incepe imediat sau la scurt timp dupa decizia finala de investitie care va fi luata de actionarii EnergoNuclear, informeaza NewsIn.

Participantii trebuie sa prezinte o garantie de participare in suma de 32.500 euro. De asemenea, cei interesati trebui sa prezinte o declaratie privind cifra de afaceri medie pe ultimii trei ani, precum si dovada asigurarii profesionale pentru o valoare asigurata de cel putin 5 milioane de euro ca si confirmare de la asigurator sau de la agentul de asigurare ca asigurarea profesionala este in vigoare/valida si ca ratele au fost platite (copie legalizata a politei de asigurare si originalul confirmarii).
Totodata, cifra de afaceri anuala trebuie sa fie de minimum 3.000.000 de euro.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 23 aprilie, ora 10:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 aprilie, ora 10:00. Ofertele vor fi deschise in 26 aprilie, ora 12:00.

Potrivit anuntului publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), contractul va fi atribuit prin negociere. Durata contractului sau termenul pentru finalizare este de 24 de luni incepand de la data atribuirii.

Reprezentanti ai Ministerului roman al Economiei au declarat pentru NewsIn ca o delegatie a Comisiei Europene (CE) se afla in aceste zile in vizita la Cernavoda pentru discutii despre viitoarele reactoare 3 si 4. Reprezentantii Comisiei Europene vor sa vada exact cum si unde vor fi construite reactoarele 3 si 4, pentru ca apoi sa se exprime cu privire la acest proiect. CE este interesata de stadiul proiectului reactoarelor 3 si 4, de finantarea care va fi folosita, precum si ce se va intampla cu deseurile radioactive care vor rezulta in urma acestor noi reactoare si de personalul care va lucra acolo.

Nuclearelectrica si cei sase investitori, ArcelorMittal, CEZ, GdF-Suez, Enel, Iberdrola si RWE Power, au semnat, la 20 noiembrie 2008, Acordul Investitorilor pentru infiintarea companiei de proiect (SC EnergoNuclear SA) care va construi, pune in functiune si exploata Unitatile 3 si 4 de la CNE Cernavoda.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri